Toyota

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęściksiążkilinkiopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Toyota Aygo ) Problem z ledami w Toyota aygo 1 generacji z 2012



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum TOYOTA Forum Strona Główna -> ( Toyota Aygo ) Porady, problemy techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tommar90

Czytelnik



Dołączył: 05 Wrz 2019
Posty: 1
Skąd jesteś (miejscowość / region): Lodz
Posiadane auto: Toyota aygo 2012 1.0
Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 05 Wrz 2019, 13:42
Temat postu:

Problem z ledami w Toyota aygo 1 generacji z 2012


Witam
Tak jak w temacie mam problem z ledami w Aygo pierwszej generacji z 2012 przestały świecić. Sprawdziłem bezpieczniki I są ok prawdopodobnie to będzie konwerter(przetwornik) nie wiem jak to się nazywa. Może ktoś wie gdzie się znajduje I jak go wymienić? Dziękuję za pomoc
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum TOYOTA Forum Strona Główna -> ( Toyota Aygo ) Porady, problemy techniczne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Ogłoszenia sprzedaży - Toyota Aygo »

Opinie o samochodach Toyota Aygo - testy użytkowników »


 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Toyota Aygo ) Porady, problemy techniczne


Toyota

Aygo

7 500

2005r.

170 000 km

pomorskie

Toyota

Auris

21 000

2007r.

148 400 km

śląskie

Toyota

RAV-4

42 900

2012r.

248 887 km

kujawsko-pomorskie

Toyota

Avensis

37 900

2012r.

45 310 km

lubelskie

Toyota

C-HR

106 800

2018r.

23 000 km

śląskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group



Partnerskie fora dyskusyjne: Avensis Forum   



Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2019 Created by idealneT and OM System